Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem, inden du handler hos os.

FIRMAOPLYSNINGER

Missmartins A/S
Snehøjvej 11
DK-9500 Hobro
CVR: DK34713588 (herefter missmartins.dk)
E: info@missmartins.dk

PRISER & BETALING

Vi modtager følgende kreditkort som betalingsmiddel: Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard, Maestro og JCB Betalingskort.

Hvis du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først på dit kort, når vi afsender din bestilling. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestilling. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb, svarende til den faktiske levering.

Alle priser er danske kr. inkl. moms og andre afgifter. Når du handler på www.missmartins.dk indgås en købsaftale med Missmartins A/S. Aftalen indgås på dansk og i henhold til dansk lovgivning.

Vi benytter en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at vi ikke kan aflæse dine informationer.

TOLD & MOMS

Bestiller du fra et EU-land opkræves der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms.

Vær opmærksom på at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, og at dette kan forsinke din pakke væsentlig. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Som udgangspunkt vil du få repareret varen, hvis det kan lade sig gøre.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen, manglende vedligeholdelse, slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi anbefaler altid at tøjet vaskes før brug, samt farverne vaskes seperat for sig, for at undgå at farverne smitter af på hinanden pga. eventuel overskudsfarve.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen eller manglen ved varen. Er fejlen på varen ved modtagelse, skal der straks reklameres inden der foretages yderligere. Tages varen i brug med den pågældende fejl, anses varens stand som accepteret og reklamationsretten bortfalder.

Ved mangelfuld levering skal vi kontaktes senest 2 dage efter pakken er blevet kvitteret for, for at kunne behandle dette som en reklamation.

For at reklamere over en vare skal du kontakte os på info@missmartins.dk 

Vi brug for følgende ved en reklamation:

  • Ordrenummer

  • Beskriv fejlen eller manglen på varen.

  • 3-4 billeder af varen. Det er vigtigt, at billederne viser varen i sin helhed, både for- og bagside, samt et tydeligt billede af den beskrevne mangel.

Alle reklamationer skal sendes på mail. Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå sagen og du kan forvente svar inden for 2-5 hverdage via mail.
Enhver returnering af en reklamation, skal dog være aftalt og godkendt på forhånd.

Man må ikke sende en reklamation retur til os, før den enkelte reklamation er afklaret med kundeservice.

Er reklamationen berettiget, dækker vi fragtomkostningerne, såfremt vores egen returlabel benyttes. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til forsendelse, til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et gebyr, som beregnes pr. halve påbegyndte arbejdstime med en takst på kr. 250,- + moms.

FORTRYDELSESRET

Når du handler på nettet og hos missmartins.dk har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager pakken. Du kan kun returnere varer, så længe de er ubrugte, med original mærkning og intakt emballage.

Skoæsker mv. må ikke bruges som forsendelsesmiddel. Dvs. de skal leveres intakt retur til os sammen med skoene. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan returnere varen og fortryde købet ved at benytte vores returportal KLIK HER

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

LEVERINGSTIDER

MissMartins ved det er vigtig for vores kunder at varerne leveres hurtigt. Derfor sender MissMartins varer alle hverdage  (ekskl. lørdag, søndag samt helligdage), så kunden kun vil opleve en leveringstid på 1-2 hverdage uanset leveringsform i Danmark.

Under udsalg og kampagne perioder vil leveringstiden være ca. 2-4 hverdage.

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Missmartins A/S
Snehøjvej 11
DK-9500 Hobro

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem.

TILBAGEBETALING

Når vi modtager varen, tjekker vi dem, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet (dog fratrukket udgiften til returforsendelsen - hvis du har benyttet vores returlabel).

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du har taget varen i brug,

  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller

  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af mærkning, emballering mv.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer, prisændringer, tastefejl og forsinkelser fra leverandøren.

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af de forpligtelser, som vi påtager os i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger udenfor vores kontrol.

KLAGEADGANG

Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt, og hvis ikke du og vores Kundeservices kan blive enige om en fornuftig løsning.

Klager kan sendes til Forbrugerklagenævnet, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved angivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@missmartins.dk.

LOVVALG & VÆRNETING

Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse betingelser er underlagt dansk ret. Opstår en tvist i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, vil denne skulle indbringes for en kompetent domstol i Danmark.